<<<HOME

 

Josephus Petrus Helena Maria; (JOS) van den BOGAERT, geboren 2 dec 1952 in 's-Hertogenbosch , van beroep ambtenaar provincie Noord-Brabant.

Vanaf 2015 met pensioen.

peetouders tante Lena en oom Piet van den Bogaert

 

In zijn tienerjaren had Jos een eigen band, eerst genaamd The Snakes en later Black Orange. Daarnaast was hij drummer in het jongerenkoor van de Sint Jacobskerk te 's-Hertogenbosch waar hij Elly leerde kennen.Na zijn diensttijd in Seedorf (Dld) begon hij zijn loopbaan in 1973 bij de Landmeetkundige Dienst van het Kadaster te 's-Hertogenbosch en later in Eindhoven. Hij werkte een korte tijd bij het ministerie van Volkshuisvesting t werd hij in 1978 benoemd bij de provincie Noord Brabant als dossiervormer. Na studies in het archiefwezen en een opleiding aan de bestuursacademie te Tilburg volgde in 1987 een benoeming als bureauhoofd bij de Provinciale Waterstaat. Sedert 2000 is hij werkzaam in diverse functies. Jos is in de jaren 80 voorzitter van de Wijkraad 's-Hertogenbosch-Noord geweest.

 

Hij huwde PETRONELLA MARIA ANNA (Elly) van ETTEN, getrouwd 19 juli 1974 in de St Jacobskerk te 's-Hertogenbosch, geboren 31 jan 1954 in Nijmegen, (dochter van MARINUS ADRIANUS (Rinus) van ETTEN en PETRONELLA MARIA (Nelly) HEESBEEN) , van beroep ambtenaar, verkoopmedewerkster speelgoedzaken.

 

In 1971 ging zij werken bij de afdeling Paspoorten en Rijbewijzen van de provincie Noord-Brabant. In 1974/1975 was zij werkzaam bij de afdeling Ontgrondingen. Omdat zij een part-time functie wenste solliciteerde zij bij de gemeentelijke Sociale Dienst van 's-Hertogenbosch alwaar zij per 1 sept 1975 in dienst trad. In verband met de geboorte van Ester is zij op 9 augustus 1978 op haar eigen verzoek eervol ontslagen. Zij was in het begin van de 70er jaren aktief als kabouterleidster.

In 1991 is zij weer part-time gaan werken. Na enige tijd te hebben gewerkt bij een enquete bureau Intema in Rosmalen was zij vanaf1 oktober 1991 tot 1998 werkzaam bijspeelgoedzaak Intertoys (Rex) te 's-Hetogenbosch en vanaf 1998 bij speelgoedzaak Van de Ven VOF te Vlijmen.

 

I.†††† Ester van den Bogaert, geboren 27 jun 1978 in 's-Hertogenbosch van beroep medewerkster communicatie Wšrtsilš.

†††††† Peetoom Ton van den Bogaert en peettante Wilma van Etten.

††††††

†††††† Partner IgorBastien (Igor) Denissen, geboren 7 april 1977 in Macharen, (zoon van Adrianus (Ad) Denissen en Wilhelmina (Willemein) van Eekeren) van beroep jan 2008- specialist Numerical Analysis bij Wartsila.

††††††

†††††† A.†† Stijn JoŽl Ward (Stijn) Denissen, geboren 19 jun 2011 in 's-Hertogenbosch.

†††††††††††† peetoom Bart van den Bogaert en peettante Britt van den Bogaert.

 

†††††† B.†† Fleur Elin Anne (Fleur) Denissen, geboren 18 sept 2012 in 's-Hertogenbosch (Rosmalen).

 

†††††† C. Esmee Ella Sophie (Esmee) Denissen, geboren 6 apr 2015 in 's-Hertogenbosch (Rosmalen).

 

II.†† Bart van den Bogaert, geboren 14 mrt 1980 in 's-Hertogenbosch , van beroep technisch specialist.

†††††† Peetoom Guido van den Bogaert en peettante Yvonne Nissing.

 

†††††† Partner Lorie Bijen, geboren 31 oktober 1987 in 's-Hertogenbosch††

††††††

††††††

††††††

††††††††††††

††††††

 

Ga naar de Kwartierstaat van Bart

††††††

<<<terug naar ouderlijk gezin††††† .

 

Update jun 2011